Ζέτα Μακρυπούλια: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν από την έναρξη των διακοπών της

Έτοιμη για τις καλοκαιρινές διακοπές της είναι η Ζέτα Μακρυπούλια! Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του “Ρουκ Ζουκ” και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού για τέταρτη σεζόν το “Ρουκ Ζουκ” κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου.

Πλέον, η παρουσιάστρια προγραμματίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της, τις οποίες θα περάσει μαζί με τους φίλους της, αλλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ζευγάρι πορεύεται μαζί και ευτυχισμένο μέσα στα χρόνια, ωστόσο προτιμάει να κρατάει στη σχέση του χαμηλούς τόνους και να την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Ζέτα Μακρυπούλια κατά τη διάρκεια της εξόδου της στο κέντρο της Αθήνας. Με καλοκαιρινό look, παρά τον συννεφιασμένο καιρό, η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε τη βόλτα της στο Κολωνάκι, όπου και την “τσάκωσε” ο φακός. Μάλιστα, η ίδια χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο στον φωτογράφο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164