Το καρπούζι στα κάρβουνα μελώνει και βγάζει όλα τα υγρά του. Μαζί με μια ιδιαίτερη σος γιαουρτιού και λαχταριστά ντοματίνια! Ιδανική συνταγή για το καλοκαίρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φέτες καρπούζι κομμένο σε κομμάτια
- 10 ντοματίνια κομμένα στα δύο
- 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- ½ φλιτζάνι γιαούρτι δτραγγιστό
- 5-6 φυλλαράκια μέντα
- 5-6 φυλλαράκια βασιλικό
- 5-6 φυλλαράκια δυόσμο
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άλειψε το καρπούζι με ελαιόλαδο και ψήσε στο μπάρμπεκιου ή σε τηγάνι για 2-3 λεπτά
- Ανακάτεψε σε ένα μπολ τη μισή ποσότητα ξίδι, τα ντοματίνια, το αλάτι, το πιπέρι και τα φρέσκα μυρωδικά σου
- Ρίξε το υπόλοιπο ξίδι με το αλατοπίπερο στο γιαούρτι
- Πρόσθεσε στο μπολ με τα ντοματίνια το καρπούζι και μερικές κουταλιές από το γιαούρτι με το ξίδι και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ