Το μήλο δίνει χυμούς και υπέροχο άρωμα, ενώ τα φασόλια εκτός από τη γεύση θα σε κρατήσουν για περισσότερη ώρα χορτάτη. Κι όλα αυτά με μια εκπληκτική σος ξιδιού, μουστάρδας Dijon και μελιού.
Θερμίδες: 157
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μέτρια κόκκινα ώριμα μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
- 1 μέτρια πιπεριά κομμένη σε καρεδάκια
- 1/4 του φλιτζανιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 450 γρ. φασόλια μαύρα κονσέρβα, πλυμμένα και στραγγισμένα
- 2 κ.σ. λευκό ξίδι
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κ.γ μουστάδα Dijon
- Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε σε μια σαλατιέρα τα μήλα, την πιπεριά, τα κρεμμύδια και τα φασόλια
- Σε ένα μπολάκι χτύπησε μαζί το ξίδι, το μέλι, τη μουστάρδα και το πιπέρι
- Περίχυσε τη σαλάτα με τη σος σου και ανακάτεψε ελαφρά να πάει παντού
- Βάλε για λίγο στο ψυγείο και σέρβιρε δροσερή
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ