Σπαράγγια ελαφρώς ζεματισμένα, ντοματίνια σοταρισμένα σε μπαλσάμικο ξίδι και κατσικίσιο τυρί θα σε κάνουν να λατρέψεις αυτό το πιάτο. Α και από θερμίδες, μηδαμινές…
Θερμίδες 69
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400 γρ. σπαράγγια καθαρισμένα
- 2 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 1/2 φλιτζάνι ντοματάκια cherry κομμένα στη μέση
- 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φετούλες
- 1/2 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 2 κ.σ. μπαλσάμικο ξίδι
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 3 κ.σ. τριμμένο κατσικίσιο τυρί
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε σε μια κατσαρόλα μπόλικο νερό να βράσει. Ρίξε μέσα τα σπαράγγια για δύο λεπτά να μαλακώσουν ελαφρά, αλλά να παραμένουν τραγανά
- Ζέστανε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και πρόσθεσε τις ντομάτες και το σκόρδο να σοταριστούν για 5 λεπτά
- Σβήσε με το ξίδι και άφησε το μείγμα να δέσει για 3 λεπτά ακόμη. Αλατοποπέρωσε.
- Βάλε τα σπαράγγια σε μια σαλατιέρα και περίχυσε με τις ντομάτες
- Σέρβιρε με λίγο ακόμη πιπέρι, τριμμένο τυρί και βασιλικό
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ