Οι γεύσεις του φθινοπώρου σε μια σαλάτα… Πορτοκάλι, κάστανο, σπανάκι αναμευγνύονται αρμονικά σε μια πράσινη σαλάτα από σπανάκι και τριμμένο ροκφόρ.
Θερμίδες 180
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια σπανάκι φρέσκο
- 100 γρ. blue cheese τριμμένο
- 10-12 κάστανα ψητά (καθαρισμένα)
- 1 πορτοκάλι καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομματάκια
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Το χυμό από 1/2 πορτοκάλι
- 2-3 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
- Τριμμένο μοσχοκάρυδο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε το σπανάκι και κράτησε μόνο τα τρυφερά φύλλα
- Ανακάτεψε σε μια σαλατιέρα μαζί με το πορτοκάλι σου και αλατοπιπέρωσε
- Βάλε σε ένα μπλέντερ το χυμό πορτοκάλι, το ελαιόλαδο, το ξίδι και το μοσχοκάρυδο και χτύπησε να πάρεις ένα ομοιόμορφο dressing
- Πρόσθεσε και τα κάστανα στη σαλατιέρα και περίχυσε με το dressing τη σαλάτα
- Ρίξε από πάνω το μπλε τυρί και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ