Το παντζάρι δεν δίνει μόνο ξεχωριστό χρώμα στη σαλάτα σου… είναι και η ιδανική βάση για να αυτοσχεδιάσεις με μια σειρά από διαφορετικές σαλάτες! Εδώ ανάμειξε τα με καρύδια, dressing λεμονιού και ροδόνερο
Θερμίδες 275
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250 γρ. παντζάρια
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 κ.σ. κόλιαντρο
- 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
- 80ml ελαιόλαδο
- Το χυμό από 1 λεμόνι
- Αλάτι, πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι καρύδια
- 2 κ.σ. ροδόνερο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα παντζάρια να μαλακώσουν στον ατμό για 20-30 λεπτά. Καθάρισε και τρίψε στον τρίφτη να γίνουν σαν “μακαρόνια”
- Βάλε σε ένα μεγάλο μπολ με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μυρωδικά σου. Τέλος πρόσθεσε τα καρύδια
- Σε άλλο μπολ χτύπησε το λάδι με το λεμόνι και αλατοπιπέρωσε. Ράντισε τα παντζάρια σου ανακατεύοντας καλά να πάει παντού το dresssing
- Ράντισε με το ροδόνερο λίγα λεπτά πριν σερβίρεις τη σαλάτα σου
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ