Η σαλάτα σου περνάει υλικό, το υλικό από το αντικολλητικό σου και έτσι βγάζει όλη της τη γεύση και δένει τις μυρωδιές της σε μια ξεχωριστή γεύση! Μια καλή πρόταση για όσους έχουν δυσκολία να χωνέψουν ωμά λαχανικά. Το μυστικό; Το γάλα στο τέλος της συνταγής! Κάνει τη γεύση πιο γλυκιά και ιδιαίτερη.
Θερμίδες 100
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.σ. ηλιέλαιο
- 4 μέτρια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες πράσινες πιπεριές
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 φλιτζάνι σπόροι καλαμποκιού (κατά προτίμηση φρέσκο)
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό
- 1/3 του φλιταζνιού κόλιαντριο
- Αλάτι. πιπέρι
- 1/4 του φλιτζανιού γάλα
- 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το ηλιέλαιο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι.
- Πρόσθεσε πρώτο το κρεμμύδι και το σκόρδο και σόταρε για 1 λεπτό. Χαμήλωσε τη φωτιάκαι πρόσθεσε την πράσινη και την καυτερή πιπεριά. Συνέχισε το σοτάρισμα για πέντε λεπτά
- Αφού μαλακώσουν λίγο οι πιπεριές σου πρόσθεσε το καλαμπόκι και συνέχισε το ψήσιμο, γυρίζοντας με ξύλινη κουτάλα για πέντε λεπτάκια ακόμη
- Τέλος πρόσθεσε το κόλιαντρο και τον μαϊντανό και γύρισε για ένα με δύο λεπτά. Σβήσε με το χυμό λεμόνι και γύρισε για μερικά λεπτά ακόμη να φύγει η οξύτητα
- Τέλος ρίξε το γάλα και ξύσε με την κουτάλα τον πάτο του σκεύους να πάρεις όλες τις γεύσεις. Αλατοπιπέρωσε…
- Άφησε να κρυώσει και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ