Κατακόκκινο πατζάρι για να γίνει το πιάτο σου γιορτινό, χορταστικό αυγό και γευστικό αβοκάντο. Δεν είναι πολύ ωραία ιδέα για το τραπέζι του ρεβεγιόν;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 γουλιά από παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κύβους
- 8 φλιτζάνια μαρούλι κομμένο με το χέρι
- 1,5 φλιτζάνι τοματίνια κομμένα στη μέση
- 3 σφιχτά αυγά ψιλοκομμένα
- 1 αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
- 4-6 φέτες μπέικον, ψημένο και κομμένο σε κομματάκια
- 2 κ.σ. ροκφόρ ή blue cheese κομμένο σε κύβους
- 1/2 φλιτζάνι έτοιμο dressing για σαλάτα της αρεσκείας σου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη πιατέλα βάλε με τη σειρά το μαρούλι και από πάνω σε λωρίδες τα τοματίνια, το αυγό, το αβοκάντο, το μπέικον, το τυρί και τα παντζάρια.
- Ρίξε από πάνω dressing.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ