Τάκης Ζαχαράτος: Το TLIFE στην παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου – Η Έλλη Στάη στο πλευρό του

Την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος και σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα παρουσίασε το ολοκαίνουργιο βιβλίο του με τίτλο «Πάστα Σεράνο».

Η ιστορία του βιβλίου είναι πολύ συγκινητική και είναι εμπνευσμένη από τον ίδιο τον Τάκη Ζαχαράτο. Η παρουσίαση του “Πάστα Σεράνο” έγινε το απόγευμα της Τετάρτης σε γνωστό βιβλιοπωλείο και μεταδόθηκε live μέσα από τη σελίδα του βιβλιοπωλείου στα social media.

Για την ιστορία της «Πάστας Σεράνο» μίλησαν η δημοσιογράφος και καλή φίλη του Τάκη Ζαχαράτου, Έλλη Στάη, ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης, ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης, ο τραγουδιστής Γιώργος Περρής και η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη ενώ το παρόν έδωσε και ο γνωστός pastry chef Στέλιος Παρλιάρος που εμφανίστηκε κρατώντας μια τούρτα… σεράνο.

Το σημείωμα του συγγραφέα Τάκη Ζαχαράτου, αναφέρει ότι το βιβλίο αυτό είναι «αφιερωμένο σαν χάδι σε όλους αυτούς που δεν μίλησαν, δεν αντιστάθηκαν, φοβήθηκαν, αιχμαλωτίστηκαν, κακοποιήθηκαν. Είναι η αγκαλιά μου σε όλους αυτούς».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί  στην Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ.

 

Φωτογραφίες: Νdp

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164