Απλή, αρωματική και απολύτως καλοκαιρινή. Μια πολύ καλή ιδέα για ελαφρύ βραδινό, που έχει όμως απίθανη γεύση.
200 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 300γρ. περίπου ώριμες ντομάτες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κόκκινο ξύδι
- Μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 μικρή κονσέρβα τόνου σε λάδι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τις ντομάτες σε φετούλες. Βάλε σε μπολ μαζί με το ξύδι και το λάδι και ανακάτεψε καλά να πάνε τα υγρά παντού.
- Πρόσθεσε και τα φύλλα βασιλικού και μοίρασε να πάνε παντού. Αλατοπιπέρωσε
- Στράγγιξε καλά τον τόνο από το λάδι και σπάσε το φιλέτο σε μικρά κομμάτια. Μοίρασε πάνω από τη σαλάτα.
Tip
Πρόσθεσε αν θέλεις μαύρες ελιές ή ακόμη και βρασμένα λευκά φασόλια για έξτρα γεύση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ