Πράσινη σαλάτα με παντζάρια, σαγκουίνι και blue cheese
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 12 baby παντζάρια
- 4 μεσαία πορτοκάλια σαγκουίνι
- 1 ½ κ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας μουστάρδα
- 1 συσκευασία (150 gr) μεικτή πράσινη σαλάτα
- 60 gr blue cheese
- ¼ φλ. καρύδια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200℃.
- Καθάρισε καλά τα παντζάρια και τοποθέτησέ τα σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, σχηματίζοντας ένα πουγκί.
- Ψήσε τα παντζάρια για 45 λεπτά και μόλις κρυώσουν, κόψε κάθε ένα σε τέσσερα κομμάτια.
- Τρίψε ένα πορτοκάλι, ώστε να πάρεις ένα κουταλάκι ξύσμα και καθάρισε και κόψε όλα τα πορτοκάλια.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξε τα κομμένα πορτοκάλια και πίεσε τα ελαφρώς ώστε να βγάλουν τους χυμούς τους.
- Πρόσθεσε στο μπολ την πράσινη σαλάτα, το βαλσαμικό, τη μουστάρδα, το λάδι, τα καρύδια και θρυμματισμένο το blue cheese και ανακάτεψε καλά.
- Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι, σύμφωνα με τα γούστα σου και πρόσθεσε τέλος τα ψητά παντζάρια.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ