“Πλούσια” πατατοσαλάτα με ελληνικό άρωμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 kg πατάτες Κύπρου
- 1 λεμόνι
- ελαιόλαδο
- 50 gr ελιές
- 2 κ. σούπας κάπαρη
- 1 ματσάκι φρέσκος κόλιανδρος
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό με τη φλούδα του για 25 λεπτά και μόλις κρυώσου ελαφρώς κόψε σε μεγάλα κομμάτια.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το χυμό λεμονιού, τέσσερις κουταλιές λάδι και αλατοπίπερο και ρίξε μέσα τις πατάτες,
- Ζέστανε σε ένα τηγάνι μία κουταλιά λάδι και τσιγάρισε τις ελιές (χωρίς κουκούτσι) και την κάπαρη για δύο λεπτά.
- Ψιλόκοψε τον κόλιανδρο και τα κρεμμυδάκια και τέλος ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ