Λαχταριστά noodles με φασολάκια, λάχανο και dressing σόγιας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Για το dressing:
- 1/4 φλ. ξύδι ρυζιού
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ. σούπας τζίντζερ
- 2 κ. σούπας ταχίνι
- 2 κ. σούπας σόγια σος
- 1 κ. σούπας σησαμέλαιο
- 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
Για τη σαλάτα:
- 230 gr noodles ρυζιού
- 2 φλ. τριμμένο λάχανο
- 1/2 αγγούρι
- 1 φλ. φασολάκια
- 2 κ. σούπας μαύρο σουσάμι
- 2 βρασμένα φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε μαζί το ξύδι, το λιωμένο σκόρδο, το τριμμένο τζίντζερ και τη σόγια σος.
- Όσο ανακατεύεις τα υλικά, ρίξε σιγά- σιγά το ελαιόλαδο, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
- Σπάσε τα noodles στη μέση και βράσε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους μαζί με τα φασολάκια μέχρι να είναι τρυφερά.
- Σούρωσέ τα και άφησέ τα να κρυώσουν τελείως.
- Κόψε το αγγούρι σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια (ζουλιέν) και ανακάτεψέ τα με τα noodles, το τριμμένο λάχανο, μία κουταλιά σουσάμι και περίπου 1/4 από το dressing.
- Σέρβιρε την κρύα σαλάτα και τοποθέτησε από πάνω το κοτόπουλο κομμένο σε φέτες, το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, τα φασολάκια και το υπόλοιπο σουσάμι.
- Ράντισε με το υπόλοιπο dressing και ανακάτεψε ξανά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ