Πεντανόστιμη σαλάτα ζυμαρικών με μεσογειακά αρώματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450 gr τρικολόρε farfalle
- 1/4 φλ. βαλσαμικό ξύδι
- 3 κ. σούπας μουστάρδα dijon
- 2/3 φλ. ελαιόλαδο
- 1/3 φλ. λιαστές ντομάτες
- 1/4 φλ. βασιλικός
- 1/4 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 καυτερές πιπεριές τουρσί
- 3 κ. σούπας ελιές
- 2 κ. γλυκού φρέσκια ρίγανη
- 50 gr φέτα
- 1 1/2 κ. σούπας τυρί τριμμένο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα farfalle σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το ξύδι με τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και σιγά-σιγά το λάδι, μέχρι το dressing να γίνει λείο.
- Ανακάτεψε τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, με το βασιλικό λεπτοκομμένο, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές χωρίς το κουκουτσι τους και τη ρόγανη,
- Πρόσθεσε τα ζυμαρικά στο μπολ με το dressing με αλατοπίπερο και τα δύο τυριά και ανακάτεψε καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ