Πεντανόστιμη σαλάτα ζυμαρικών με μεσογειακά αρώματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450 gr τρικολόρε farfalle
- 1/4 φλ. βαλσαμικό ξύδι
- 3 κ. σούπας μουστάρδα dijon
- 2/3 φλ. ελαιόλαδο
- 1/3 φλ. λιαστές ντομάτες
- 1/4 φλ. βασιλικός
- 1/4 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 καυτερές πιπεριές τουρσί
- 3 κ. σούπας ελιές
- 2 κ. γλυκού φρέσκια ρίγανη
- 50 gr φέτα
- 1 1/2 κ. σούπας τυρί τριμμένο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα farfalle σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το ξύδι με τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και σιγά-σιγά το λάδι, μέχρι το dressing να γίνει λείο.
- Ανακάτεψε τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, με το βασιλικό λεπτοκομμένο, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές χωρίς το κουκουτσι τους και τη ρόγανη,
- Πρόσθεσε τα ζυμαρικά στο μπολ με το dressing με αλατοπίπερο και τα δύο τυριά και ανακάτεψε καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ