Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Το σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι και η πρόβλεψη για τον τελικό

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Σου Κου Family” και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor. Λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό του reality επιβίωσης, ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στο παιχνίδι, στη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό, ενώ μίλησε και για τον θάνατο του αδερφού του.

Για την αποχώρησή του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: “Δεν με νοιάζει καθόλου που δεν έφτασα στο τέλος. Μόλις είπε ο Λιανός ότι αποχωρώ, λυτρώθηκα. Είναι ένας εγκλεισμός. Έχω πάθει κρίση πανικού, μου βγήκε το συναίσθημα ότι δεν είμαι ελεύθερος. Ήταν ψυχοπλάκωμα. Ένιωσα πίεση, από τα αγωνίσματα, την πείνα, τις κακουχίες. Την πείνα την ξεγελάγαμε με την καρύδα, είχα σοβαρό πρόβλημα με την καρύδα, είχα βγάλει σκουλήκι, παράσιτο στο στομάχι μου”.

Για τη σχέση Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένας Ρουμελιώτη: “Πιστεύω ότι είναι κάτι αληθινό αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους, αλλά θα το δούμε αυτό, όταν βγουν έξω. Επειδή είναι οι συνθήκες εκεί ίσως ήθελαν να πιαστεί ο ένας από τον άλλον. Η Μαριαλένα και ο Σάκης ήταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, λογικό να τα συζητάνε όλα”.

Η πρόβλεψη για τον τελικό: “Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θεωρώ ότι η Μαριαλένα είναι δυνατή στο κοινό και οι γυναίκες θα την υποστηρίξουν. Εγώ έτσι το βλέπω. Δεν έχω εικόνα για τον νικητή, θα ήθελα ή τον Ηλία ή τον Κόρο. Δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω”.

Για τη δωρεά που έκανε και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν οικογενειακώς, όταν πέθανε ο αδερφός του: “Είχα σχεδιάσει από την αρχή να δώσω τα χρήματα για καλό σκοπό. Επειδή στο παιχνίδι δεν είχαμε καμία επαφή, εγώ όταν έπεφτε ο ήλιος, πήγαινα στην καλύβα σε μια γωνία, έκλεινα τα μάτια μου και έβλεπα την οικογένειά μου. Το είχα σαν τηλεόραση, σαν κινητό. Είχα δει στο όνειρό μου τον αδερφό μου τον Αλέξανδρο, που είχα πολύ καιρό να τον δω, και μου βγήκε το συναίσθημα ότι θέλω να βγω έξω και να τον τιμήσω.

Αυτός ο πόνος δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Είναι δύσκολο να βλέπω τους γονείς μου στεναχωρημένους, Δεν το εύχομαι σε κανέναν Θεέ μου να πάθει αυτό το κακό. Αυτοί είναι οι μαχητές της ζωής, όχι εμείς που ήμασταν σε ένα παιχνίδι. Αυτοί είναι οι μαχητές που δίνουν αυτόν τον αγώνα για να παλέψουν αυτή την αρρώστια. Πιάνω τον εαυτό μου μερικές φορές και λέω μην είσαι χαζός, πάμε παρακάτω και ευτυχώς που έχω την υγεία μου και τους ανθρώπους που αγαπάω. Στη ζωή δεν είναι τίποτα δεδομένο”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164