Μια διαφορετική σούπα με άνηθο και σπαράγγια. Έτοιμη σε μηδέν χρόνο και πεντανόστιμη. Είναι σίγουρος πως θα την απολαύσεις όσο καμία…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό σπαράγγια
- 3 κ.σ βούτυρο
- 1 μέτριο λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κλαράκια σέλερι ψιλοκομμένα
- 1 μέτριο βοβλό φινόκιο ψιλοκομμένο
- 6 μέτριες κόκκινες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια
- 6 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών (2 κύβοι λαχανικών σε αντίστοιχη ποσότητα νερού)
- 1/3 του φλιτζανιού φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 στραγγιστό γιαούρτι
- Αλάτι, πιπέρι
- 3 αυγά καλά βρασμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τα σπαράγγια σε λεπτές ροδέλες
- Λιώσε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και πρόσθεσε τα κρεμμύδια, το σέλερι, το φινόκιο και το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά
- Πρόσθεσε τις πατάτες, τα σπαράγγια, το ζωμό και το κρασί και άσε τη σούπα σου να βράσει
- Χαμήλωσε τη φωτιά και σκέπασε τη σούπα για 15-20 λεπτά
- Στη συνέχεια πρόσθεσε το γιαούρτι, τον άνηθο, τη μουστάρδα και αλατοπιπέρωσε
- Αφού κρυώσει λίγο η σούπα σου, πέρασέ την από το μπλέντερ για να γίνει ομοιόμορφη και πιο smooth
- Σέρβιρε με τα βρασμένα αυτά και ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ