Είναι από τις πιο ντελικάτες και νόστιμες σούπες. Δοκίμασέ την…αν επιλέξεις με φροντίδα τα ψάρια που θα βάλεις θα γίνει πεντανόστιμη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 3 μεγάλες πατάρες
- Ψάρι (Σκορπιός, Μπακαλιάρος, Κοκκινόψαρο) για σούπα
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 4 καρότα σε ροδέλες
- 2 σελινόριζες ψιλοκομμένες
- 4 κλωνάρια σέλινο
- 1-2 λεμόνια
- Αλάτι, Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξέπλυνε και καθάρισε τα ψάρια σου
- Σε μεγάλη κατσαρόλα βαλε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σόταρε το κρεμμύδι
- Πρόσθεσε τα λαχανικά σου και το ψάρι και σκέπασε με νερό (θέλει αρκετό, να τα σκεπάζει καλά)
- Αλατοπιπέρωσε
- Άφησε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά να βράσει για περίπου 1 ώρα
- Αφού βράσει στίψε το λεμόνι μέσα στη σούπα
- Αφαίρεσε το ψάρι και καθάρισέ το από τα αγκάθια
- Σέρβιρε τη σούπα με το φιλέτο του ψαριού στο πλάι
- Το ψάρι τρώγεται υπέροχα με λίγο φρέσκο λάδι και αλατοπίπερο
Tip
Αν θέλεις πρόσθεσε μικρές γαρίδες και καραβίδες στη σούπα σούπα σου. Θα πάρει απίθανη γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ