Ψαρόσουπα

2 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Είναι από τις πιο ντελικάτες και νόστιμες σούπες. Δοκίμασέ την…αν επιλέξεις με φροντίδα τα ψάρια που θα βάλεις θα γίνει πεντανόστιμη.

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 3 μεγάλες πατάρες
  • Ψάρι (Σκορπιός, Μπακαλιάρος, Κοκκινόψαρο) για σούπα
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 καρότα σε ροδέλες
  • 2 σελινόριζες ψιλοκομμένες
  • 4 κλωνάρια σέλινο
  • 1-2 λεμόνια
  • Αλάτι, Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ξέπλυνε και καθάρισε τα ψάρια σου
  • Σε μεγάλη κατσαρόλα βαλε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σόταρε το κρεμμύδι
  • Πρόσθεσε τα λαχανικά σου και το ψάρι και σκέπασε με νερό (θέλει αρκετό, να τα σκεπάζει καλά)
  • Αλατοπιπέρωσε
  • Άφησε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά να βράσει για περίπου 1 ώρα
  • Αφού βράσει στίψε το λεμόνι μέσα στη σούπα
  • Αφαίρεσε το ψάρι και καθάρισέ το από τα αγκάθια
  • Σέρβιρε τη σούπα με το φιλέτο του ψαριού στο πλάι
  • Το ψάρι τρώγεται υπέροχα με λίγο φρέσκο λάδι και αλατοπίπερο

Tip

Αν θέλεις πρόσθεσε μικρές γαρίδες και καραβίδες στη σούπα σούπα σου. Θα πάρει απίθανη γεύση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164