Το μπλε punk eyeliner είναι το επόμενο hot σύμφωνα με το couture show του Dior

Όπως όλα δείχνουν το να καλύπτουμε το μισό μας πρόσωπο με μάσκα είναι το νέο normal και το να αναζητάμε τρόπους για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά που φαίνονται στο άλλο μισό του προσώπου, δηλαδή τα μάτια, είναι το νέο ζητούμενο. 

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, φαίνεται πως εισάκουσε αυτή μας την ανάγκη και στο τελευταίο couture show του οίκου που έγινε λίγες ώρες πριν και αφορούσε την σεζόν fall/winter ’21/’22 βρήκε τον πιο… punk τρόπο να αναδείξει τα μάτια μας, τονίζοντάς τα με μια παχιά γραμμή μπλε eyeliner!

“Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μια γραμμή στο κάτω βλέφαρο με ένα ψυχρό, βαθύ μπλε, εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική, τόσο πυκνό, όσο και απαλό”, δήλωσε ο ίδιος. Όσο για το πώς πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα, ακολουθούν οδηγίες ώστε να μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ! 

“Ξεκίνησα εφαρμόζοντας μαύρο eyeliner με το Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black στο κάτω βλέφαρο, τραβώντας τη γραμμή από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια, με ένα επίπεδο πινέλο, δημιούργησα τούτη την πυκνή, σκούρα μπλε σκιά ματιών από την παλέτα 5 Couleurs Couture 279 Denim. Για να πετύχω ένα απαλό και όχι στημένο αποτέλεσμα, άπλωσα ελαφρώς τη σκιά ματιών με ένα πινέλο. Κάλυψα τις βλεφαρίδες διακριτικά από τη ρίζα έως την άκρη με την Diorshow Iconic Overcurl 090 Black για να τους χαρίσω όγκο. Τέλος, χτένισα τα φρύδια με το Diorshow Kabuki Brow Styler”. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164