Άλλη μία εύκολη συνταγή που θα νοστιμίσει το καλοκαίρι σου με τον πιο απλό τρόπο. Με άρωμα και αίσθηση από το Μεξικό πλέον. Voila!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κουτ. της σούπας βούτυρο
- 2/3 του φλιτζανιού κίτρινο τυρί της επιλογής σου, τριμμένο
- 1/4 του φλιτζανιού μπρόκολο
- 1/4 του φλιτζανιού ψητό κοτόπουλο
- 1/4 του φλιτζανιού καλαμπόκι σε συσκευασία
- 2 μεγάλες τορτίγιες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα τηγάνι λιώνεις το βούτυρο. Μόλις λιώσει, σοτάρεις το κοτόπουλο σου για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Ρίχνεις το ψιλοκομμένο μπρόκολο, σκεπάζεις με ένα καπάκι και αφήνεις να βράσει για 5 λεπτά.
- Μεταφέρεις το κοτόπουλο και το μπρόκολο σε ένα μπολ. Απλώνεις στο ίδιο τηγάνι, μία τορτίγια και στη συνέχεια λιώνεις το τυρί πάνω στη τορτίγια. Μόλις λιώσει, προσθέτεις το μισό κοτόπουλο, το μισό μπρόκολο και το μισό καλαμπόκι.
- Ψήνεις στο τηγάνι για τρία λεπτά, καλύπτεις και κόβεις σε τετραγωνάκια.
- Επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία για την δεύτερη τορτίγια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ