Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αγαπημένη συνήθεια από την περίοδο που ήταν ζευγάρι που άρχισαν ξανά

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, το ζευγάρι (;) που μας απασχόλησε όσο κανένα άλλο καθ΄όλη τη διάρκεια του φετινού Survivor, είναι καθημερινά μαζί, μετά τον τελικό του Survivor.

Εκείνη επισκέπτεται τακτικά το μαγαζί του επιχειρηματία στο Περιστέρι, κάνουν κοινές δημόσιες εξόδους, ενώ το βράδυ του Σαββάτου αποφάσισαν να πραγματοποίησουν το πρώτο τους ταξίδι εκτός Αθηνών και να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, κάτι που γνωστοποίησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από ένα live της στο Instagram.

Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor που στο παρελθόν υπήρξαν και σε σοβαρή σχέση, παρότι επιμένουν να λένε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επανασύνδεση – χωρίς να αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο μέλλον – αποφάσισε να υιοθετήσει ξανά μια αγαπημένη του συνήθεια από την περίοδο της συγκατοίκησής τους.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την περίοδο που ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, συνήθιζαν να ανεβάζουν συχνά βιντέακια στο Tik-Tok κάτι που όπως αποκάλυψε ο νεαρός επιχειρηματίας μέσω του instagram του σκοπεύουν να ξαναρχίσουν.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164