Μια ντοματόσουπα που να θυμίζει πίτσα με απλά υλικά έρχεται στο πιάτο σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 200 γραμμ. μανιτάρια σε φέτες
- 800 ml χυμό ντομάτας
- 4 φλιτζ. ζωμό κότας
- 1 κ.σούπας μέλι
- 2 κ.σούπας βασιλικό ξερό
- 1 κ.σούπας ρίγανη ξερή
- 1 κ.σούπας αλάτι
- μισό φλιτζ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 1/4 φλιτζ. τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σωτάρισε το κρεμμύδι με το λάδι σε μέτρια φωτιά να μαλακώσει.
- Ρίξε το σκόρδο και σώταρε για άλλο ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε τα μανιτάρια και μαγείρεψε με σκεπασμένη κατσαρόλα για 5 λεπτά.
- Ρίξε την ντομάτα, το ζωμό, το μέλι, το βασιλικό, τη ρίγανη και το αλάτι.
- Μόλις βράσει χαμήλωσε τη φωτιά και σιγόβρασε για 30 λεπτά.
- Χώρισε τη σούπα σε μπολ και γάρνιρε με τα τριμμένα τυριά.
Tip
Συνόδευσε τη σούπα με ατομικά ψωμάκια ή κομμάτια μπαγκέτας ή κριτσίνια!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ