Καυτή κοτόσουπα με λαχανικά και μυρωδικά για τις κρύες ημέρες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κοτόπουλο
- 1 lt νερό
- 2 κρεμμύδια
- 4 σέλερι με τα φύλλα
- 1/2 φλ. μαϊντανός
- 6 κύβους ζωμού κότας
- 1 δαφνόφυλλο
- 1 κ. γλυκού θυμάρι
- 1 φλ. καρότα
- 1 φλ. ζυμαρικά βίδες
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στη χύτρα ταχύτητας βάλε το κοτόπουλο, το νερό, το ένα κρεμμύδι, δύο σέλερι, το μαϊντανό, τους κύβους, τη δάφνη, το θυμάρι και αλάτι.
- Βράσε τα υλικά για 30 με 40 λεπτά.
- Βγάλε από τη φωτιά, σούρωσε το ζωμό και ξεχώρισε το κοτόπουλο.
- Βάλε το ζωμό στο ψυγείο για μισή ώρα και κόψε το κοτόπουλο σε μπουκιές.
- Όταν αποψύξεις το ζωμό, αφαίρεσε από την επιφάνειά του το λίπος.
- Ξαναρίξε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο και το ζωμό, πρόσθεσε τα καρότα, το δεύτερο κρεμμύδι, τα δύο σέλερι, τις βίδες και αλάτι με πιπέρι και άσε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για άλλα 15 λεπτά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ