Ελαφριά σούπα λαχανικών με τορτελίνια τυριού και σπανάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σέλερι ψιλοκομμένα
- 2 καρότα σε ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 2 μέτρια λεμόνια
- 5 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 400 gr τορτελίνια με τυρί
- 180 gr baby σπανάκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά, πρόσθεσε το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και σοτάρισε για περίπου έξι λεπτά.
- Στύψε τα λεμόνια και διατήρησε το ξύσμα ενός λεμονιού.
- Ρίξε το ξύσμα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και σοτάρισε για ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε το ζωμό κοτόπουλου και τα τορτελίνια και μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τη σούπα να σιγοβράσει για περίπου έξι λεπτά.
- Πρόσθεσε το σπανάκια και το χυμό λεμονιού και συνέχισε το βρασμός για άλλο ένα λεπτό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ