Το κοτόπουλο είναι η αδυναμία μας. Γιατί, το ετοιμάζεις πανεύκολα, έχει λίγες θερμίδες και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 λεπτά φιλέτα κοτόπουλου
- 4 φέτες μοτσαρέλα
- 8 λεπτές φέτες τομάτας
- 24 φύλλα σπανάκι baby
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
- Χυμός ενός λεμονιού
- 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C και πλένεις τα ρολά κοτόπουλου.
- Σε ένα μπολ, ρίχνεις τη φρυγανιά και σε ένα δεύτερο μπολ ανακάτεψε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και λίγο πιπέρι.
- Τοποθετείς ένα φιλέτο κοτόπουλο πάνω στο ξύλο κοπής, προσθέτεις πάνω στην επιφάνειά του 1/2 φέτα μοτσαρέλα, 3 φύλλα σπανάκι και 1 φέτα τομάτα.
- Το τυλίγεις προσεκτικά και το ακουμπάς με την άκρη πάνω σε πιάτο. Επαναλαμβάνεις.
- Περνάς τα ρολάκια που μόλις έφτιαξες στο μπολ με το μείγμα του ελαιόλαδου και μετά στη φρυγανιά.
- Τα τοποθετείς σε ένα αντικολλητικό ταψί και ψήνεις για 30 λεπτά στον φούρνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ