Νόστιμο και εύκολο για να ετοιμάσεις ψαράκι γρήγορα και να κάνεις και τον πιο δύσπιστο να φάει θρεπτικό φιλετάκι μπακαλιάρου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό μπακαλιαράκια φρέσκα και φιλεταρισμένα
- 15 γρ. ξηρή μαγιά
- 1 κουτάκι μπύρα
- Ζάχαρη
- Αλέυρι
- 3-4 Πατάτες
- Λάδι για τηγάνισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε σε ένα μπολ τη μαγιά με τη μπύρα και τη ζάχαρη να διαλυθούν καλά. Άφησε το μείγμα 1/2 ώρα να φουσκώσει
- Στη συνέχεια πρόσθεσε σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς να μην σβολιάσει
- Αλάτισε τα φιλέτα του μπακαλιάρου και πρόσθεσέ τα στο κουρκούτι της μπύρας
- Βάλε σε ένα βαθύ τηγάνι μπόλικο λάδι να κάψι και τηγάνισε τα παναρισμένα ψαράκια σου να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα
- Εν τω μεταξύ καθάρισε τις πατάτες και κόψε τις για τηγάνι και τηγανίστε τις
- Σερβίρετε το ψάρι με τις πατάτες
Tip
Ζήτησε από τον ιχθυοπώλη να φιλετάρει τα μπακαλιαράκια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ