amfAR Cannes Gala: οι ωραιότερες beauty εμφανίσεις

Παραδοσιακά το Φεστιβάλ των Καννών ρίχνει αυλαία με το amfAR Gala. Και σήμερα, λοιπόν, είναι αυτή η στιγμή αφού εδώ και λίγες ώρες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο κόκκινο χαλί οι διάσημες “φέρνοντας” μαζί τους τον πιο glam εαυτό τους. Παρακάτω συγκεντρώνουμε τα πιο αγαπημένα μας beauty look!

Coco König

O ορισμός της effortless ομορφιάς με αυτά τα μαλλιά που μοιάζουν να έχουν στεγνώσει φυσικά με τον αέρα και το ήπιο μακιγιάζ που τονίζει την φυσική ομορφιά της. 

Anita Pozzo

Τα έντονα χαρακτηριστικά της Anita Pozzo τονίστηκαν με τις σωστές δόσεις μαύρης σκιάς τοποθετημένες περιμετρικά του ματιού, τα φρύδια χτενίστηκαν ανοδικά ενώ τα μαλλιά της ήταν τέλεια χτενισμένα σε mermaid κυματισμούς. 

Stella Maxwell

Το top model με υπέροχο και ακριβώς όσο πρέπει όγκο στα μαλλιά της, μαύρο μολύβι τοποθετημένο και σβησμένο περιμετρικά του ματιού και το pink nude χρώμα στα χείλη που όλες θα θέλαμε να έχουμε βρει!

Sofia Resing

Το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα κλασική αξία για το κόκκινο χαλί. Αυτό, γενναίες δόσεις μάσκαρα και υπέροχα κυματιστά μακριά μαλλιά. Ένας υπέροχος συνδυασμός που μας αρέσει πολύ!

Sofia Resing

Αυτή η εμφάνιση λειτουργεί ως kind reminder! Το καρέ είναι ένα πολύ stylish κούρεμα που μπορεί να σταθεί μόνο του οπουδήποτε προσφέροντας πόντους στιλ.

Evie Harris

Wet look και καλοκαίρι πάνε μαζί! Ωστόσο, το σύγχρονο wet έχει μια effortless διάθεση σαν να έχεις βρέξεις τα μαλλιά σου με νερό, να έχεις βάλει στις παλάμες σου gel κι έπειτα να πέρασες τυχαία τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά σου!

Jessica Wang 

To cat eye makeup και η βαθιά wet φράντζα σε άλλα επίπεδα. Ένα red carpet look όπως ακριβώς πρέπει να είναι!

Vicky Krieps

Από το κρεμώδες ροζ ρουζ, τα wet κυματιστά μαλλιά και τα edgy μαύρα και κοντά νύχια, λατρεύουμε κάθε στοιχείο αυτής εδώ της εμφάνισης!

Rachel Brosnahan

Οι peachy τόνοι συναντούν τους ροζ μέσα από αυτό το υπέροχο μακιγιάζ που πλαισιώνεται με το wet look και την βαθιά φράντζα στο πλάι. 

Sharon Stone

Πανέμορφη Sharon Stone με messy hair don’t care διάθεση στα μαλλιά και μια ιριδίζουσα σκιά τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού. 

Kambree Dalton

Αφοπλιστικά όμορφη με το σκούρο κόκκινο κραγιόν της και τα smudged eyes με αυτή την σταχτή σκιά τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού. 

Abla Sofy 

H μεταλλική σκιά τοποθετημένη μέχρι ψηλά στα φρύδια επιστρέφει δυναμικά στο κόκκινο χαλί του amfAR Gala και μάλιστα το αποτέλεσμα είναι τόσο ελκυστικό ώστε θέλουμε να το υιοθετήσουμε asap!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164