Το καλοκαίρι θέλει το πρωινό του. Χορταστικό, απολαυστικό, να σου δίνει ενέργεια πριν πας στο γραφείο ή κάνεις τις βουτιές σου. Σήμερα, ετοιμάζουμε μία εύκολη ομελέτα με φρέσκες ντομάτες και άκρως ελληνική φέτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 4 πατάτες κομμένες σε φέτες
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 4 αβγά
- 2 τομάτες, κομμένες σε φέτες
- 1 φλιτζάνι δροσερή φέτα, τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνεις λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά. Μόλις βράσει το λάδι, ρίχνεις τις πατάτες με αλάτι με πιπέρι. Μετά από 3 λεπτά, ρίχνεις το κρεμμύδι και τηγανίζεις μαζί.
- Παράλληλα, χτυπάς τα αβγά με αλάτι και πιπέρι. Ρίχνεις τα αβγά και τις ντομάτες στο τηγάνι και ανακατεύεις μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
- Μειώνεις τη θερμοκρασία και περιμένεις μέχρι το μείγμα να ροδοκοκκινίσει.
- Γυρνάς την ομελέτα από την άλλη μεριά, μέχρι να ψηθεί.
- Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο, προσθέτεις τη φέτα.
- Με μία σπάτουλα τη μεταφέρεις από το τηγάνι σε ένα πιάτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ