Με μεσογειακό άρωμα, ένα πιάτο με εξαιρετική γεύση και μοναδικούς συνδυασμούς υλικών!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πορτοκάλι ναβαλίνα
- 1 βολβό φινόκιο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα σολωμού χωρίς πέτσα
- αλατοπίπερο
- 1/3 φλιτζ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες στα τέσσερα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προετοίμασε το γκριλ σου.
- Ξύσε το πορτοκάλι, κράτα μία κουταλιά της σούπας ξύσμα και κόψε το πορτοκάλι σε μέτρια μισοφέγγαρα.
- Ανακάτεψε το ξύσμα, το πορτοκάλι, τις πιπεριές, το φινόκιο και το λάδι.
- Στρώσε ένα ρηχό ταψί με λαδόκολλα και άπλωσέ τα πάνω σε μία στρώση.
- Βάλε από πάνω τα κομμάτια του σολωμού και αλατοπιπέρωσε.
- Βάλε το ταψί μία θέση πιο κάτω από το γκριλ και ψήσε περίπου 8 με 10 λεπτά ή μέχρι ο σολωμός σου να αλλάξει χρώμα και να ξεροψηθεί.
- Ρίξε τις ελιές όταν θα σερβίρεις μαζί με κλωναράκια μάραθου.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ