Η Kylie Jenner δοκιμάζει κραγιόν και μας ζητάει να επιλέξουμε το αγαπημένο μας!

Τα Kylie Cosmetics ανανεώθηκαν κι έχουν πλέον vegan και paraben free συνθέσεις σε όλα τα καλλυντικά τους. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα κραγιόν τα οποία είναι η ναυαρχίδα του brand και προσωπική αδυναμία της Kylie Jenner

Εδώ θα βρεις δεκάδες αποχρώσεις σε διαφορετική υφή, από απόλυτο ματ μέχρι glossy αλλά και το απόλυτο nude! Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, λοιπόν, η Kylie αποφάσισε να δοκιμάσει κάμποσα από αυτά (πιο συγκεκριμένα, επτά) και μας ζήτησε να επιλέξουμε ποιο είναι το αγαπημένο μας!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ευτυχώς για εμάς, η Kylie Jenner μοιράστηκε μαζί μας τις ακριβείς αποχρώσεις και στις παραθέτουμε εδώ. Από αριστερά, την πρώτη φωτό, δηλαδή, προς τα δεξιά έχουμε: Snatched High Gloss, Bare Matte Lip Kit με το τέλειο ματ pink- nude, Better Not Pout Matte Lip Kit στην τρίτη φωτό και αυτό το υπέροχο berry, No Sleep Matte Lip Kit ή αλλιώς αυτό το φλογερό ματ φούξια που όταν το φορέσεις κανείς δεν θα καταλάβει ότι ξενύχτησες το προηγούμενο βράδυ (κανείς γιατί όλοι θα προσέχουν τα χείλη σου!), Kylie Matte Lip Kit στην πέμπτη φωτό, Extraordinary Matte Lip Kit και τέλος, το Snow Way Bae Matte Lip Kit σε ροζ απόχρωση. 

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου; 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164