Αυγά scrambled με καπνιστό σολομό

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Νόστιμο, γρήγορο και πολύ χορταστικό πιάτο για κάθε στιγμή της ημέρας

Συστατικά

  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 4 κ. σούπας φρέσκο γάλα
  • 2 φιλέτα καπνιστός σολομός
  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 2 φέτες ψωμί με προζύμι
  • 1 κ. σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπωλ “χτύπα” τα αυγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι.
  • Ζέστανε τη μία κουταλιά λάδι σε ένα τηγάνι και ρίξε τα αυγά, σπάζοντάς τα ώστε να μην γίνουν ενιαία ομελέτα.
  • Καθάρισε και τεμάχισε το αβοκάντο σε μικρά κομμάτια και αλάτισέ το.
  • Κόψε τον καπνιστό σολομό σε μικρά κομμάτια και ψιλόκοψε το σχοινόπρασο.
  • Φρυγάνισε τα ψωμάκια και από τις δύο πλευρές.
  • “Μόνταρε” τα πιάτα, βάζοντας στη βάση το ψωμί που θα ραντίσεις με ελάχιστο ελαιόλαδο, από πάνω το αβοκάντο και τα αυγά και τέλος τον καπνιστό σολομό.
  • Πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σχοινόπρασο.

Tip

Για πιο δροσερή γεύση μπορείς να συνοδεύσεις το πιάτο με ζουμερά ντοματίνια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164