Ιωάννα Μαλέσκου: Τέλος οι διακοπές – Το μήνυμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σύντομες ήταν οι φετινές διακοπές για την Ιωάννα Μαλέσκου αφού η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ ήταν από τις τελευταίες που έριξαν αυλαία ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί και πάλι στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που όπως όλα δείχνουν θα είναι αρκετά απαιτητική.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, που πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο της νησί, την Κρήτη παρέα με τη σκυλίτσα της, την Μπαλού, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα παιχνίδια τους μέσα στο νερό και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη νέα σεζόν.

“Οι φετινές μας διακοπές ήταν σύντομες αλλά τις περάσαμε μαζί. Σε έναν τόπο που αγαπάμε και μας αγαπά. Από άλλη αφετηρία βέβαια και ίσως με διαφορετική διάθεση η επίσκεψή μας στην Κρήτη, αυτό το Καλοκαίρι. Για την Μπαλού, σχεδόν ξεπεράστηκε η ανασφάλεια του νερού, με αγκαλιές και χαδάκια. Για μενα, επίσημα ξεκινάνε οι “βουτιές”…στα βαθιά. Αλλωστε ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι.

Ετοιμαζόμαστε για άλλα νερά, όμορφα αλλά και απρόβλεπτα. Κι εκεί μαζί θα κολυμπήσουμε… χωρίς σωσίβια. Οπως πάντα. Μαζί” έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164