Χορταστικό και απολαυστικό! Ένα σάντουιτς που κερδίζει επάξια μια θέση στο καλό σου σερβίτσιο και δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις fast food!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¼ φλιτζάνι λευκό ξίδι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1/2 κ.σ. μαύρο πιπέρι
- 1/2 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι ή σπάλα σε κομμάτια, καλά βρασμένο
- 1 φλιτζάνι ροδέλες κόκκινης και κίτρινης πιπεριάς
- 2 μεγάλα ψωμάκια τσιαπάτα
- 4 φέτες τυρί προβολόνε ή μετσοβόνε
- Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ με καπάκι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων βάλε το ξύδι, τη ζάχαρη και το πιπέρι
- Ρίξε το βρασμένο κρέας και τις πιπεριές. Σκέπασε και ψήσε στο High για 4 λεπτά
- Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 200-220 βαθμούς
- Κόψε τα ψωμάκια στη μέση, και με βάλτα με την πλάτη σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο
- Ψήσε στην πάνω πάνω θέση του φούρνου για ένα λεπτό. Πρόσθεσε το τυρί και ψήσε λίγο ακόμα μέχρι να λιώσει.
- Σέρβιρε βάζοντας κομμάτια κρέατος και πιπεριές πάνω στο ψωμί και πασπαλίζοντας με μαϊντανό και ζουμί που μπορεί να έχει το κρέας
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ