Γρήγορο ιταλικό σάντουιτς με μοσχάρι

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Χορταστικό και απολαυστικό! Ένα σάντουιτς που κερδίζει επάξια μια θέση στο καλό σου σερβίτσιο και δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις fast food! 

Συστατικά

  • ¼ φλιτζάνι λευκό ξίδι
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 1/2 κ.σ. μαύρο πιπέρι
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι ή σπάλα σε κομμάτια, καλά βρασμένο
  • 1 φλιτζάνι ροδέλες κόκκινης και κίτρινης πιπεριάς
  • 2 μεγάλα ψωμάκια τσιαπάτα
  • 4 φέτες τυρί προβολόνε ή μετσοβόνε
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ με καπάκι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων βάλε το ξύδι, τη ζάχαρη και το πιπέρι
  • Ρίξε το βρασμένο κρέας και τις πιπεριές. Σκέπασε και ψήσε στο High για 4 λεπτά
  • Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 200-220 βαθμούς
  • Κόψε τα ψωμάκια στη μέση, και με βάλτα με την πλάτη σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο
  • Ψήσε στην πάνω πάνω θέση του φούρνου για ένα λεπτό. Πρόσθεσε το τυρί και ψήσε λίγο ακόμα μέχρι να λιώσει.
  • Σέρβιρε βάζοντας κομμάτια κρέατος και πιπεριές πάνω στο ψωμί και πασπαλίζοντας με μαϊντανό και ζουμί που μπορεί να έχει το κρέας

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164