Μαίρη Συνατσάκη: “Με διαλύει το γεγονός ότι οι άνθρωποι νιώθουν σε τέτοιο έλεος”

Ενεργή παρουσία στα social media έχει τις τελευταίες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους πυρόπληκτους. Η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber επικοινωνεί όλη την ώρα με τους διαδικτυακούς φίλους της και μοιράζεται χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούν και εκείνοι να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ανάμεσα στα μηνύματα που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες η Μαίρη Συνατσάκη, βρίσκονται και αυτά που οι αποστολείς της ζητάνε να δημοσιοποιήσει την επείγουσα ανάγκη για εναέρια μέσα στις περιοχές που καίγονται. Η παρουσιάστρια, μη μπορώντας να κάνει κάτι, για να βοηθήσει στο σβήσιμο της φωτιάς, έγραψε ένα κείμενο στο προφίλ της στο Instagram και ξέσπασε.

“Το πιο θλιβερό είναι πως λαμβάνουμε συνέχεια μηνύματα με παρακλήσεις για εναέρια μέσα για διάφορες περιοχές που κατακαίγονται και με διαλύει το γεγονός ότι οι κάτοικοι αυτής της χώρας νιώθουν σε τέτοιο έλεος, που πιστεύουν ότι αν ανεβάσω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος με followers “στείλτε εναέρια μέσα εκεί” που όντως θα στείλει ή θα κάνει κάτι. Τόσο αβοήθητοι είμαστε”, έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164