Αν δεν προλαβαίνεις να το ψήσεις, πακέταρέ το ως έχει ωμό. Αλλιώς δώσε χρώμα σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήσε στο φούρνο να λιώσει το τσένταρ. Ένα εύκολο, αλλά ξεχωριστό σάντουιτς που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 φέτες ψωμί για τοστ
- 1,5 κ.σ. μουστάρδα
- 200 γρ. τσένταρ σε ψιλές φέτες
- 200 γρ. καλό χοιρινό ζαμπόν σε ψιλές φέτες
- 1 μέτριο μήλο με τη φλούδα σε ψιλές ροδέλες
- 2 κ.σ βούτυρο μαλακό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άλειψε τις μισές φέτες ψωμιού με τη μουστάρδα.
- Βάλε σε στρώσεις τσένταρ, ζαμπόν, μήλο και άλλη μια φέτα τσένταρ. Κάλυψε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμί.
- Εδώ μπορείς απλά να το απολαύσεις ως έχει. Αν θέλεις όμως να το ψήσεις συνέχισε ως εξής.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180.
- Άλειψε με βούτυρο και τις δύο εξωτερικές πλευρές του τοστ.
- Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Βάλε τα τοστ (όσα χωράνε τη φορά) και ψήστα (περίπου 4′ λεπτά από κάθε πλευρά).
- Μετέφερε τα τοστ σε ταψί με λαδόκολλα και ψήσε στο φούρνο για περίπου 5 λεπτά, να λιώσει το τυρί.
- Κόψτα στη μέση και σέρβιρέ τα ζεστά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ