Ο Τομ Κρουζ δεν χρειάζεται αφροδισιακά για να προκαλέσει…πυρετό σε μια γυναίκα. Φαντάσου τώρα εσύ να σου σερβίρει μακαρονάδα με στρείδια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- 1/4 του φλιτζ σκελίδες σκόρδου λιωμένες ελαφρά
- 1/4 του φλιτζ Κάπαρη
- 2 φλτιζ ψιλοκομμένο μαϊντανο και 1/2 φλιτζ για το γαρινίρισμα
- 2 φλιτζ ψιλοκομμένες ντομάτες
- 3/4 του φλιτζ. Φρέσκο χυμό λεμονιού
- 3/4 του φλιτζ ξηρό λευκό κρασί
- 1/2 κουτ. Της σούπας καυτερό πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο πιπέρι
- 500 γρ λινγκουίνι
- ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΙΔΙΑ – 30 στρείδια
- 1/4 του φλιτζ σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζ κρασί λευκό
- 1 φλιτζ νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι. Πρόσθεσε το σκόρδο και την κάπαρη και συνέχισε σιγά, σιγά με τον μαϊντανό.
- Πρόσθεσε τις ντομάτες, το χυμό λεμονιού, το κρασί, το καυτερό πιπέρι, αλάτι και πιπέρι.
- Βράσε το νερό και πρόσθεσε τα linguini σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Όσο ψήνεται η σάλτσα ψήσε τα στρείδια. Βάλτα σε μια μεγάλη κατσαρόλα με το σκόρδο, το κρασί και το νερό. Σκέπασε και άσε να βράσουν μέχρι να ανοίξουν
- Κράτησε ¼ του φλιτζανιού από το ζωμό των στειδιών και πρόσθεσέ το στη σάλτσα
- Στράγγιξε τα λινγκουίνι ανακάτεψέ τα με την σάλτσα και μοίρασέ τα στα πιάτα
- Πρόσθεσε τα στρείδια και σέρβιρε
Tip
Όποιο στρείδι δεν ανοίξει πρέπει να πεταχτεί γιατί δεν είναι φρέσκο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ