Γρανίτα όπως κοκτέιλ! Και το καλοκαίρι σου δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι χυμό πεπόνι
- 1/3 του φλιτζανιού χυμό αγγούρι
- 1/2 φλιτζάνι τεκίλα
- 1 κουτ. της σούπας triple sec λικέρ
- 1 κουτ. της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
- 1 κουτ. της σούπας σιρόπι από δυόσμο
- 3 μεγάλα κλωνάρια δυόσμου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε σε ένα μπλέντερ το χυμό πεπόνι με το χυμό αγγούρι.
- Πρόσθεσε την τεκίλα, το λικέρ triple sec, το χυμό λάιμ και το σιρόπι δυόσμου και ανακάτεψε καλά για άλλα 20-30 δευτερόλεπτα.
- Ρίξε το μείγμα στα φορμάκια.
- Άφησέ τα στην κατάψυξη για 2 ώρες και μετά βάλε τα ξυλάκια.
- Για να τα βγάλεις από τα φορμάκια, βρέξε την επιφάνεια με ζεστό νερό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ