Τα noodles είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σου πιάτα. Χορταστικά και vegan, αφού σε αυτή τη συνταγή δεν χρησιμοποιούμε τρόφιμα ζωικής προελεύσεως.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τη σάλτσα:
- 3 κουτ. της σούπας σόγια sauce
- 1 κουτ. του γλυκού σησαμέλαιο
- 1 κουτ. του γλυκού καστανή ζάχαρη
- Για τα ζυμαρικά:
- 170 γρ. άβραστα noodles
- 1 κ. σούπας σησαμέλαιο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (ξεχώρισε τα λευκά από τα πράσινα μέρη)
- 3 φλ. ψιλοκομμένα λαχανικά όπως καρότα, πιπεριές, λάχανο, μανιτάρια, μπρόκολο
- 1-2 κ. σούπας ξύδι ρυζιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα βάζο χτύπησε όλα τα υλικά της σάλτσας για να την ετοιμάσεις.
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ζέστανε το σησαμέλαιο σε ένα μεγάλο γουόκ ή τηγάνι.
- Προσθέστε τα φρέσκα κρεμμυδάκια (τα λευκά μέρη) και τα λαχανικά στο καυτό τηγάνι.
- Σόταρε για 5 λεπτά.
- Πρόσθεσε το ξύδι ρυζιού, τα φρέσκα κρεμμυδάκια (το πράσινο μέρος) και τα nodles μέσα στο τηγάνι.
- Ανακάτεψε τα όλα μαζί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ