True Blood Cookbook: “Dip καραβίδας”

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μια υπέροχη σος από το βιβλίο συνταγών της σειράς… Το Cookbook της επιτυχημένης σειράς έχει γρήγορα και έξυπνα πιάτα για την παρέα (των ανθρώπων που τρώνε, μιας και οι βρυκόλακες δεν έχουν ανάγκη από φαγητό)! Οι καραβίδες είναι κομματάκι ακριβές, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Συστατικά

  • 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά
  • 1 κ.γ. λιωμένο σκόρδο
  • 3 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 κιλό ουρές καραβίδας
  • 240 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • Αλάτι, πιπέρι καγιέν
  • Ταμπάσκο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Λιώσε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι! Πρόσθεσε το κρεμμύδι και την πιπεριά κομμένα σε ροδέλες να μαλακώσουν για μερικά λεπτά
  • Πρόσθεσε το σκόρδο, το μαϊντανό και τις ουρές καραβίδες (μόνο τη σάρκα). Συνέχισε το ψήσιμο για 3-4 λεπτά ακόμη
  • Συμπλήρωσε το τυρί κρέμα και χαμήλωσε τη φωτιά. Συνέχισε το βράσιμο ανακατεύοντας, ώσπου το μείγμα να είναι ομοιομόρφο
  • Αλάτισε, πρόσθεσε και το πιπέρι και την σάλτσα ταμπάσκο

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164