“Οι ομελέτες είναι η βάση για πολλά υγιεινά και θρεπτικά πιάτα! Λαχανικά όπως σπανάκι, ντομάτες, πιπεριές θα προσθέσουν δεκάδες θρεπτικά συστατικά και γεύση στο πρωινό σου” λέει ο γιατρός της Gwyneth και εμείς λέμε να τον ακούσουμε! Τι λες;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 – 3 αυγά
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- ½ φλιτζάνι λαχανικά της επιλογής σου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σπάσε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ, αλάτισε και χτύπησε καλά με ένα πιρούνι
- Σε ένα μικρό τηγάνι ζέστανε ένα, δυο κουταλιές ελαιόλαδο. Πρόσθεσε τα αυγά και άπλωσέ τα περιστρέφοντας το τηγάνι σε όλη του την επιφάνεια.
- Όταν η ομελέτα σου αρχίσει να στέκεται, αλλά είναι ακόμη άψητη από πάνω, πασπάλισε με τα λαχανικά της επιλογής σου (κολοκυθάκια, καρότα, ντοματάκια και ό, τι άλλο θες). Ψήσε σε χαμηλή φωτιά για ένα με τρία λεπτά
- Με μια σπάτουλα σήκωσε την ομελέτα από τη μια άκρη και προσεκτικά δίπλωσέ τη να σκεπάσεις τα λαχανικά σου. Όταν πάρει χρώμα κατέβασε από τη φωτιά και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ