Ο νικητής του YFSF εμφανίστηκε στο “Μες στην καλή χαρά” και μας έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή για κοτόπουλο με τζίντζερ, μέλι και θυμάρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400γρ. κοτόπουλο κομμένο μικρά κομμάτια
- 2 κ.σ. τζίντζερ
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- ½ φλιτζάνι μέλι
- Φρέσκο θυμάρι
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε σε ένα μπολ το τζίντερ, ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε το κοτόπουλο και ανακάτεψε καλά να πάει παντού. Σκέπασε και άφησε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
- Βάλε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σόταρε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
- Σβήνουμε με το κονιάκ και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί. Τέλος, πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε. Πασπάλισε με το φρέσκο θυμάρι και άφησε λίγο να τραβήξει τα υγρά.
- Σέρβιρε με ρύζι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ