Άννα – Μαρία Ψυχαράκη: Η ανάρτηση της νικήτριας του περσινού Big Brother λίγες ώρες πριν τη σημερινή πρεμιέρα

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η νικήτρια του πρώτου Big Brother της νέας εποχής θα; είναι η σημερινή καλεσμένη στο πρώτο Live του δεύτερου κύκλου.

Η ξανθιά δικηγόρος με καταγωγή από την Κρήτη που είχε καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση κυρίως λόγω την έντονης προσωπικότητας και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της θα βρεθεί σήμερα και πάλι στο πλατό του Big Brother κάτι που επιβεβαίωσε και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

“Κάνω αυτό εδώ το στόρι μόνο και μόνο γιατί θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για όλα αυτά τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε. Ανυπομονείτε να με δείτε, ανυπομονώ και εγώ. Ναι, θα βρίσκομαι στην πρεμιέρα. Συγχωρέστε με, δεν υπάρχει δυνατότητα να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, γίνεται ένας καλός χαμός. Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά που θα μπουν σε αυτό το όμορφο σπιτικό να το απολαύσουν. Είναι μια ξεχωριστή δύσκολη εμπειρία, να πάρουν αγάπη και να δώσουν αγάπη. Καλή τους επιτυχία” ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά, όλα συνοδευόμενα με το hashtag #κοσμεμου, ατάκα την οποία φώναζε από την χαρά της το βράδυ του μεγάλου τελικού, όταν αναδείχθηκε νικήτρια και είχε μείνει μόνη της στο σπίτι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164