Τι τρώει και κρατιέται σε τέτοια φόρμα ένα μοντέλο σαν την Αντριάνα Λίμα; Η συνταγή όμως όπως λέει η ίδια αφορά ένα καθημερινό οικογενειακό γεύμα που δίνει στα παιδιά της!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 καλαμπόκι ή 1/4 φλιτζ. καλαμπόκι από κονσέρβα
- 2 φιλέτα ξιφία
- 1 κ.σούπας ηλιέλαιο
- 2 τομάτες ψιλοκομμένες
- 1 μικρό αβοκάντο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζ. ρόκα
- 1 φλιτζ. ψιλοκομμένο μαρούλι
- χυμό ενός λεμονιού
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το γκριλ του φούρνου στο δυνατό.
- Άλειψε και τα δύο φιλέτα με το λάδι και αλατοπιπέρωσε. Άφησέ τα στην άκρη.
- Βάλε το καλαμπόκι στο γκριλ μέσα σε αλουμινόχαρτο και ψήσε το γυρνώντας το μέχρι να ψηθεί καλά περίπου για 15-20 λεπτά.
- Βάλε τον ξιφία στο γκριλ να ψηθεί για τρία λεπτά και γύρισέ τα από την άλλη για άλλα τρία λεπτά.
- Άφησε το ψάρι να κρυώσει.
- Χρησιμοποιώντας μια πετσέτα για να πιάσεις τη βάση του καλαμποκιού καθάρισέ το αφού πρώτα το έχεις αφήσει 5 λεπτά εκτός φούρνου, με ένα μαχαίρι.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάλε τη ρόκα, το καλαμπόκι, το μαρούλι, τις τομάτες, το αβοκάντο, το σκόρδο.
- Περίχυσε με το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ανακάτεψε.
- Βάλε τη σαλάτα σε δύο πιάτα και πάνω από τη σαλάτα βάλε από ένα φιλέτο ψαριού.
- Σέρβιρε αμέσως.
Tip
Εναλλακτικά μπορείς να βράσεις το καλαμπόκι σε αλατισμένο νερό για 20-30 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ