H Maria Menounos αγαπάει την υγιεινή κουζίνα και ειδικά την ελληνική. Έχει γράψει μάλιστα και βιβλίο με τις συνταγές της (και της μητέρας της φυσικά) και μας δίνει star λύσεις για το φαγητό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τη σαλάτα
- 200 γραμμ. κριθαράκι
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 μικρό αγγουράκι ψιλοκομμένο (χωρίς τα σπόρια)
- μισό φλιτζ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- μισό φλιτζ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα
- 1 φλιτζ. τοματίνια
- 1 φλιτζ. σπανάκι baby ψιλοκομμένο
- Για το dressing
- 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1/3 φλιτζ. φρέσκο χυμό λεμονιού (περίπου 3 λεμόνια)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαγείρεψε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, στράγγισέ το και άφησέ το να κρυώσει.
- Σε μια μεγάλη σαλατιέρα χτύπησε το λάδι, το λεμόνι, το σκόροδ, αλάτι και πιπέρι με σύρμα να ανακατευτούν.
- Ρίξε τις πιπεριές, το αγγουράκι, το μαϊντανό, τα αμύγδαλα, τις ντομάτες, το σπανάκι και το κριθαράκι και ανακάτεψε.
Tip
H Maria συστήνει να χρησιμοποιούμε ελληνικό κριθαράκι (απόλυτα λογικό!) γιατί είναι πιο εύγεστο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ