Μια ιδέα για να αξιοποιήσεις τα δεκάδες αυγά από το Πάσχα. Ο Σεφ του Hilton, μοιράζεται με το TLIFE τη δική του σαλάτα με υλικά από το πασχαλινό τραπέζι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ½ μαρούλι
- ½ αγγούρι (ξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια)
- 4 ραπανάκια
- 1 κρεμμυδάκι
- 40 ml ελαιόλαδο
- 10 ml ξύδι
- Αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι
- 4 αυγά βρασμένα
- Άνηθο για γαρνιτούρα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το μαρούλι με το αγγούρι, τα ραπανάκια και το κρεμμυδάκι
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το λάδι με το ξύδι, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
- Ρίχνουμε τη σος στην σαλάτα και ανακατεύουμε καλά
- Βάζουμε τα αυγά, γαρνίρουμε με άνηθο και σερβίρουμε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ