Ιταλικά ψωμάκια με αντζούγιες

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Είναι ίσως η πιο διάσημη γυναίκα τηλεπερσόνα – chef στην Αμερική. Με δική της εκπομπή και πάθος για την μαγειρική, προσπαθεί να ενσωματώσει την καλή κουζίνα στις δύσκολες συνθήκες της σύγχρονης ζωής! Μκρά… καναπεδάκια με υπέροχη γεύση που θα ετοιμάσεις σε 10 λεπτά!

Συστατικά

  • 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 μικρή πιπεριά chili ψιλοκομμένη
  • 1 σκελίδα σκόρδο σε πολύ λεπτές φετούλες
  • 1 στρογγυλό τραγανό ψωμάκι
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • Αλάτι
  • 2 κ.σ κάπαρη
  • Ελιές καλαμών χωρίς το κουκούτσι σε ρεδελίτσες
  • 8 φιλέτα αντζούγιας παστής

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε το λα΄δι σε ένα μικρό τηγανάκι σε μέτρια φωτιά και σόταρε τις πιπεριές για 2-3 λεπτά
  • Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε το λαδάκι να κρυώσει λίγο
  • Κόψε το ψωμί στη μέση και φρυγάνισέ το σε μια τοστιέρα ή στο γκριλ
  • Κόψε την ντομάτα στη μέση και τρίψε τις εσωτερικές επιφάνειες του ψωμιού
  • Ράντισε το ψωμί με το αρωματισμένο ελαιόλαδο, τις ελιές, την κάπαρη και τις αντζούγιες
  • Κώσε σε μερίδες και σέρβιρε

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164