Κόρμος σοκολάτας

2 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ο κορμός σοκολάτας παγώνει στην κατάψυξη κι εσύ ανυπομονείς… Συνταγή από τον Master Chef Άκη Πετρετζίκη, όπως την παρουσίασε στην εκπομπή Πρωινό mou!

Συστατικά

  • 2 γεμάτα φλιτζάνια φουντούκια
  • 2 όχι τόσο γεμάτα φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
  • 3/4 του φλιτζανιού κακάο
  • 1/2 του φλιτζανιού σπορέλαιο
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 24 σοκολατένια γεμιστά μπισκότα με κρέμα
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι – μπερ
  • 1 ζαχαρούχο γάλα βρασμένο (καραμέλα)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χτύπα στο μίξερ τα φουντούκια, την άχνη, το κακάο και το λάδι
  • Όταν αρχίσουν πια να λιώνουν πρόσθεσε το βούτυρο λιωμένο
  • Συνέχισε το χτύπημα μέχρι να γίνει το μείγμα σαν αλοιφή
  • Βάλε σε φόρμα αφού έχεις προσθέσει ενδιάμεσα τα μπισκότα και κουταλιές από καραμέλα
  • Τέλος άφησε να παγώσει στο ψυγείο καλά πριν το κόψεις σε μερίδες

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164