Ο κορμός σοκολάτας παγώνει στην κατάψυξη κι εσύ ανυπομονείς… Συνταγή από τον Master Chef Άκη Πετρετζίκη, όπως την παρουσίασε στην εκπομπή Πρωινό mou!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 γεμάτα φλιτζάνια φουντούκια
- 2 όχι τόσο γεμάτα φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
- 3/4 του φλιτζανιού κακάο
- 1/2 του φλιτζανιού σπορέλαιο
- 150 γρ. βούτυρο
- 24 σοκολατένια γεμιστά μπισκότα με κρέμα
- 1 πακέτο μπισκότα πτι – μπερ
- 1 ζαχαρούχο γάλα βρασμένο (καραμέλα)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτύπα στο μίξερ τα φουντούκια, την άχνη, το κακάο και το λάδι
- Όταν αρχίσουν πια να λιώνουν πρόσθεσε το βούτυρο λιωμένο
- Συνέχισε το χτύπημα μέχρι να γίνει το μείγμα σαν αλοιφή
- Βάλε σε φόρμα αφού έχεις προσθέσει ενδιάμεσα τα μπισκότα και κουταλιές από καραμέλα
- Τέλος άφησε να παγώσει στο ψυγείο καλά πριν το κόψεις σε μερίδες
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ