Η Ιωάννα Τσολομίτη “βαπτίζει” το σπαγγέτι σε νόστιμη σούπα με μοσχαρίσιο κρέας. Μια συνταγή που ανακαλύψαμε στο περιοδικό Real Taste.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
- 250 γρ. σπαγγέτι
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 1 πιπεριά Φλωρίνης φρέσκια ψιλοκομμένη
- 1 ποτήρι κρασί λευκό Ροδίτης
- Mαϊντανός ψιλοκομμένος
- Eλαιόλαδο
- Aλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε κατσαρόλα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρέας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα
- Προσθέτουμε την πιπεριά, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί
- Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα και, μόλις πάρει βράση, σκεπάζουμε με χλιαρό νερό το κρέας
- Σιγοβράζουμε και ξαφρίζουμε, αν χρειάζεται, το κρέας. Σε περίπου 1 ώρα θα είναι έτοιμο. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και, μόλις χλιαρύνει, το κόβουμε
- σε φετούλες
- Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό στην κατσαρόλα και βράζουμε τα μακαρόνια για 6 με 8 λεπτά
- Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο βάζοντας το κρέας στη μέση και γαρνίροντας με μαϊντανό και φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ