Ο πρώτος Έλληνας Master Chef ετοιμάζει τα πιο λαχταριστά γεμιστά μπισκότα που έφτιαξες ποτέ από τα χεράκια σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 45γρ. κακάο
- 160γρ. αλεύρι
- 1 κ.γλ. σόδα
- 1/4 κ.γλ. baking powder
- μια πρέζα αλάτι
- 250γρ. ζάχαρη
- 140γρ. βούτυρο
- 1 αυγό
- Υλικά για τη γέμιση: 50γρ. μαργαρίνη (όχι soft)
- 55γρ. βούτυρο
- 240γρ. άχνη ζάχαρη
- 2 βανίλιες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτύπησε τα στερεά να ανακατευτούν καλά. Ρίξε το βούτυρο και καθώς χτυπάς ρίχνεις και το αυγό. Συνέχισε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια μπάλα. Χώρισε στα 4 και βάλε στο ψυγείο.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 190οC στον αέρα. Στρώσε λαδόκολλα σε δυο ταψιά. Πλάσε με λίγο υγρά χέρια μικρά μπαλάκια από τη ζύμη διαμέτρου 1εκ. ΌΧΙ μεγαλύτερα γιατί απλώνουν πολ
- Βάλε στο ταψί σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο. Κάθε κομμάτι από τα τέσσερα της ζύμης αρκεί για να γεμίσει ταψί.
- Ετοίμασε 2 ταψιά και τα ψήσε για 9 λεπτά. Έχεις έτοιμα τα υπόλοιπα μπαλάκια και μόλις βγουν τα πρώτα βάζετε τα δεύτερα.
- Στο μεταξύ ετοίμασε και τη γέμιση. Στο μίξερ με εξάρτημα για ζύμες χτύπησε το βούτυρο με τη μαργαρίνη, τη βανίλια και τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει
- Βάλε σε κορνέ και γέμοσε τα μπισκότα. Διατηρούνται εκτός ψυγείου για 3 μέρες…
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ