Κεφτεδάκια τηγανητά

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Είναι ένα από τα πιο εκλεκτά μεζεδάκια σε κάθε ελληνικό σπίτι. Εμείς ζητήσαμε την… επαγγελματική ματιά του Σεφ του εστιατορίου Αίγλη Ζαππείου, Μάκη Κοντοκώστα.

Συστατικά

  • 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
  • 100 γρ κιμάς χοιρινός
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 30 γρ μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 30 γρ δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 2 αυγά
  • 100 γρ ψίχα ψωμιού
  • 70 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι, Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Aνακάτευσε όλα τα υλικά μαζί και άφησε το το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει
  • Στη συνέχεια πλάσε τα κεφτεδάκια και τηγάνισε σε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά

Tip

Μπορείς να συνοδεύεις το πιάτο με γιαούρτι αρωματισμένο με μυρωδικά εποχής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164