Είναι ένα από τα πιο εκλεκτά μεζεδάκια σε κάθε ελληνικό σπίτι. Εμείς ζητήσαμε την… επαγγελματική ματιά του Σεφ του εστιατορίου Αίγλη Ζαππείου, Μάκη Κοντοκώστα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
- 100 γρ κιμάς χοιρινός
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 30 γρ μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 30 γρ δυόσμος ψιλοκομμένος
- 2 αυγά
- 100 γρ ψίχα ψωμιού
- 70 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι, Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Aνακάτευσε όλα τα υλικά μαζί και άφησε το το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει
- Στη συνέχεια πλάσε τα κεφτεδάκια και τηγάνισε σε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά
Tip
Μπορείς να συνοδεύεις το πιάτο με γιαούρτι αρωματισμένο με μυρωδικά εποχής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ