Μους σοκολάτας γάλακτος σε έναν συνδυασμό που του ταιριάζει πολύ. Με τσίλι πιπεριά. Ο Ιταλός Σεφ είναι διάσημος στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εμφανίζεται σε εκπομπή μαγειρικής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 100 γρ. σοκολάτα γάλακτος κομμένη σε κομματάκια
- 1 κόκκινη τσίλι πιπεριά ψιλοκομμένη
- 300ml. Κρέμα γάλακτος χτυπημένη να γίνει σαντιγί
- Κρυσταλλική ζάχαρη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τη σοκολάτα σε ένα μεταλλικό μπολ και πάνω από νερό, σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας ώσπου να λιώσει.
- Πρόσθεσε την πιπεριά τσίλι και κατέβασε από τη φωτιά, αφήνοντας τη σοκολάτα να κρυώσει ελαφρά
- Ενσωμάτωσε τη σοκολάτα στη σαντιγί, ανακατεύοντας απαλά να κρατήσεις τον όγκο. Μοίρασε σε μπολάκια και άφησε τη μους να παγώσει.
- Σέρβιρε με λίγη ζάχαρη πασπαλισμένη και αν θες λίγο ακόμη τριμμένη πιπεριά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ